Nyheter

Oppdateringer av produkter på Svenheim forhandlerside

Til alle forhandlere,

Takk for at du bruker våre forhandlersider.

Det er viktig for oss å dele nye oppdateringer med dere og vi ønsker derfor å informere om siste nytt av konfigureringsverktøy og produkter.

Peak bord og gulvskjermer

Peak er som en fjelltopp i kontorlandskapet, noe som bidrar til ett tryggere arbeidsmiljø nå som alle kommer tilbake på kontorene. Skjermen sklir lett på bordet noe som gjør det mulig å danne et ønsket arbeidsområde eller for å skape ett åpent prosjektbord til flere.

Sjekk det store utvalget i vår meny og velg blant ulike stoffer, farger og størrelser med noen få klikk. Vi har også ett stort utvalg av andre produkter med akustiske egenskaper slik at du skal kunne velge akkurat det som passer best for dine behov.

Klikk her for mer info >

Locker S konfigurator

 Vårt splitter nye produkt, Locker S, er nå tilgjengelige som konfigurator på vår forhandlerside. Her har du mulighet til å lage deg utallige varianter av ulike oppbevaringsskap med ett helt unikt utseende. Du kan velge akkurat den størrelsen du trenger, med ulike overflater, farger, låser, innsatser og nummerering av dører.

Alt tilrettelagt for at du skal kunne skape det du og din kunde ser etter.

Priser og 3D bilde vises som vanlig direkte i nettleseren din, basert på de valgene du gjør og det antallet du legger inn.

Klikk her for mer info, og prøv selv >

KopiPrint

Kopi og lagerrom er fortsatt høyaktuelt i alle kontorlandskap. Vår KopiPrint serie er derfor utviklet for å dekke de nødvendige behovene også på dette området. Enkelt, men fortsatt mulighet for mange ulike variasjoner av størrelser og farger.

Klikk her for mer info >

2021-04-27